Замах на Терезу Мей - з'явилися шокуючі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Замах на Терезу Мей - з'явилися шокуючі подробиці

Замах на Терезу Мей - з'явилися шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

20-річного громадянина Великої Британії Наімура Рахмана визнали винним у підготовці замаху на прем’єр-міністерку Терезу Мей за допомогою вогнепальної зброї чи ножа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Хлопець планував підірвати саморобний вибуховий пристрій на вході до резиденції на Даунінг-стріт, 10, таким чином спричинити хаос, проникнути в офіс Мей і вбити її.

"Правоохоронцям вдалося зірвати плани терориста, коли він вийшов на співробітників британської спецслужби MI5 та ФБР, думаючи що спілкується з терористами "Ісламської держави". Рахман був затриманий у листопаді минулого року, невдовзі після зустрічі з офіцерами під прикриттям, що вдавали з себе джихадистів і передали йому два муляжі вибухівки",- сказано в повідомленні.

Рахман займався підготовкою теракту 2 роки. Вказано, що хлопець хотів вбити Терезу Мей, щоб помститися за смерть свого дядька в Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем’єрка Великої Британії Тереза Мей пригрозила депутатам-консерваторам достроковими виборами, якщо вони не підтримають її план щодо митних правил після виходу країни з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?