Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції

Андрій Данилко розповів про свої президентські амбіції

Український артист Андрій Данилко заявив, що готовий позмагатися за президентське крісло в 2019 році разом з колегами по сцені Святославом Вакарчуком і Володимиром Зеленським.

Про це він розповів в інтерв'ю  KP.ua, передає ONLINE.UA.

"Я нічого в цьому страшного не бачу, якщо я буду третім. Бог любить трійцю. Було б добре. Ну, давайте я подумаю. Мене якось запитали, якби серед кандидатів не було Володі і Славіка, напевно, це було б нерозумно , а так...",- зазначив Данилко.
Артист також підкреслив, що не вважає перешкодою невміння розмовляти англійською мовою.
"Але ви ж не професіонал, мову не знаєте" - кажуть. Я мову знаю, у мене немає досвіду спілкування. А вам з професіоналом краще жити стало? Ну, а толку, що він "вільно розмовляє українською". У вас вже метро по 8 гривень!", - пожартував артист. 
Окрім того, він прокоментував чутки про заваршення кар'єри, наголосивши, що просто дає останній тур, після якого може в будь-який момент повернутися на сцену.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український співак Святослав Вакарчук заявив, що в Україні повинні  з’явитися справжні лідери, особистий приклад яких стане сигналом до початку змін в державі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?