Лавров: будемо висилати грецьких дипломатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров: будемо висилати грецьких дипломатів

Лавров: будемо висилати грецьких дипломатів
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергєй Лавров скасував візит в Грецію, а також заявив, що РФ планує вислати грецьких дипломатів з країни.

Про це розповів посол Росії в Афінах Андрєй Маслов, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Думаю, що в нинішній ситуації це (візит – ред.) втрачає актуальність, щонайменше, в ті терміни, про які йшла мова, тобто в вересні", - зазначив дипломат.

Він також підкреслив, що РФ має намір вислати грецьких дипломатів найближчим часом, однак терміни висилки і кількість висланих дипломатів не назвав.

  "Ми вже оголосили про те, що будуть дзеркальні заходи, я не знаю, коли, кого і в яких обсягах, але, звичайно, відповідно до існуючої практики, заходи у відповідь будуть", - додав Маслов.

Нещодавно влада РФ заявила, що за висилкою російських дипломатів Грецією стоїть Вашингтон. 13 липня МЗС РФ викликало посла Греції  в Москві Андреаса Фриганаса — йому було висловлено рішучий протест.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Греція прокоментувала скандальну заяву речниці МЗС РФ Марії Захарової щодо висилки російських дипломатів з Афін, підкресливши, що подібні вислови вони вважають неповагою до країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?