Україна відреагувала на нові санкції РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна відреагувала на нові санкції РФ

Україна відреагувала на нові санкції РФ
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Офіційний Київ заявив, що можливе введення Росією санкцій ніяк не зашкодить Україні. Таку думку висловили в Кабінеті міністрів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"З огляду на те, що ми заборонили будь-яку торгівлю з агресором і будемо продовжувати цю лінію, їх дзеркальні санкції ніяк не вплинуть на економіку України", - сказав перший віце-прем'єр міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Заступник міністра юстиції Наталія Бернацька також переконана, що у разі введення РФ обмежувальних заходів в Україні "ніхто особливо не постраждає".

"Я в принципі вважаю, що від них ніхто особливо не постраждає, тому що просто ніхто з політиків в Україні не бажає в Росію ані їхати, ані мати якихось зв'язків", - заявила вона.

Бернацька додала, що Мін'юст України не володіє офіційною інформацією щодо планів Росії вводити такі санкції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська влада розробляє нові санкції проти України.  Вони розробляються на підставі указу Путіна, який він підписав 4 червня. У список санкцій планують внести "кілька сотень фізосіб і близько ста юросіб".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?