Пастор-сатаніст зізнався в ритуальних вбивствах сотень дітей
Категорія
Події
Дата публікації

Пастор-сатаніст зізнався в ритуальних вбивствах сотень дітей

Пастор-сатаніст зізнався в ритуальних вбивствах сотень дітей
Джерело:  online.ua

В Африці пастор під час виступу по телебаченню заявив, що за 17 років приніс в жертву кілька сотень людей, тому що з народження вважав себе слугою диявола.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Він розповів, що скоїв 675 ритуальних вбивств. Понад 600 жертв були дітьми, яких священикові передали лікарі та медсестри, які були сатаністами.

Окрім того, пастор заявив, що входив у контакт з 650 демонічними духами.

"За словами священнослужителя, він кається у скоєному і відмовився від сатанізму. Однак чоловік додав, що в Гані є й інші "псевдосвященики", які обманюють паству і є слугами диявола. Пастор заперечував, що виступив з шокуючою заявою по телебаченню заради отримання грошової винагороди. За словами колишнього сатаніста, він є сином голови Верховного суду, який залишив йому велику спадщину у вигляді об'єктів нерухомості", - пише видання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Майамі вбили популярного репера Джасея Дуейна Онфроя, більш відомого як XXXTentacion. 20-річного музиканта застрелили прямо на вулиці серед білого дня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?