Конституційний суд Німеччини виніс гучне рішення по Північному потоку-2
Категорія
Світ
Дата публікації

Конституційний суд Німеччини виніс гучне рішення по Північному потоку-2

Конституційний суд Німеччини виніс гучне рішення по Північному потоку-2

Конституційний суд Німеччини відхилив скаргу екологів, які наполягали на забороні прокладки російського газопроводу "Північний потік-2" по дну Балтійського моря.

Про це 19 липня повідомила прес-служба суду, передає ONLINE.UA з посиланням на NYT.

Відзначається, що суд не прийняв до розгляду скаргу німецького Союзу охорони природи Німеччини через те, що екологи не змогли в достатній мірі аргументувати свої вимоги і довести ступінь екологічного збитку, який буде завдано в результаті будівництва "Північного потоку-2".

Слід зазначити, що екологи також подали скаргу і до Вищого адміністративного суду, але там відхилили прискорений розгляд справи. Відповідне рішення було прийнято в червні поточного року. Відповідно до нього скарга буде розглянута в звичайному порядку, але цей процес може розтягнутися на роки, незважаючи на те, що будівельні роботи по Північному потоку-2 в Німеччині вже почалися в травні 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Конгрес США внесли законопроект про санкції проти Північного потоку-2.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?