Warner Bros. знімає фільм про Джокера без Джареда Лето
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Warner Bros. знімає фільм про Джокера без Джареда Лето

Warner Bros. знімає фільм про Джокера без Джареда Лето
Джерело:  online.ua

Студія Warner Bros. назвавдату виходу фільму про Джокера, головну роль в якому виконає Хоакін Фенікс. Картина з'явиться на екранах 4 жовтня 2019 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NME.

За попередніми даними, картина буде мати назву "Джокер".

"Очікується, що бюджет фільму складе 55 мільйонів доларів. Він розповість про те, як Джокер став головним ворогом Бетмена.  За словами представників студії, картина буде відображати розвиток людини, відкинутої суспільством і буде не тільки дослідженням її характеру, але і набагато ширшою розповіддю", - сказано в повідомленні.

Над сценарієм картини працювали Філліпс і Скотт Сілеври. Також вказано,  що ідея малобюджетного фільму про лиходія з коміксів належить Феніксу, який озвучив її своєму агенту.

Раніше американські ЗМІ писали, що виконавцем головної ролі у фільмі "Джокер" стане відомий американський актор та музикант Джаред Лето. Окрім того, зазначалося, що він також буде виконавчим продюсером картини. Поки кіностудія Warner Bros. не коментувала цю інформацію.

Як повідомляв ONLINE.UA,  після скандалу зі звинуваченням Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях основним персонажем "Карткового будинку" стала Клер Андервуд, роль якої виконує Робін Райт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?