Путін пригрозив НАТО за включення України і Грузії в Альянс
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін пригрозив НАТО за включення України і Грузії в Альянс

Путін пригрозив НАТО за включення України і Грузії в Альянс
Джерело:  online.ua

Включення України і Грузії до складу НАТО становлять пряму загрозу Росії, тому російська влада буде пропорційно реагувати на неї.

З такою заявою виступив російський глава Володимир Путін на нараді з послами і постійними представниками РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Путін закликав політиків, які прагнуть включити Україну і Грузію до складу НАТО, задуматися про наслідки. Ці дії, на думку російського глави, є безвідповідальною політикою, на яку Москва дасть відповідь.

Очільник Кремля наголосив, що нормалізація відносин між Росією і НАТО, а також безпека в усій Європі ґрунтується тільки на розвитку співпраці та довірі. Він додав, що на сьогоднішній день Альянс, розгортаючи нові військові бази біля російських кордонів, не сприяє відновленню довірчих відносин, так як Росія дзеркально відповідатиме на всі подібні дії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що НАТО планує прискорити вступ України в Альянс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?