Путін розказав, що його об’єднало з Трампом у Гельсінкі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розказав, що його об’єднало з Трампом у Гельсінкі

Путін розказав, що його об’єднало з Трампом у Гельсінкі
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що на саміті в Гельсінкі він з Трампом були єдині в думці, що російсько-американські відносини перебувають у вкрай незадовільному стані, навіть гіршому, ніж за часів холодної війни.

Про це очільник Кремял розповів, виступаючи на нараді в МЗС російських послів і постпредів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Звичайно, було б наївно вважати, що проблеми, які накопичувалися роками, будуть вирішені за кілька годин, але на це ніхто і не розраховував, проте, вважаю, що шлях до цих позитивних змін все-таки розпочато", - сказав Путін.

Він також додав, що його перша повноформатна зустріч з Трампом "була в цілому успішною та привела до корисних домовленостей". Водночас він поскаржився на те, що "певні сили в Америці намагаються принизити результати зустрічі в Гельсінкі".

Як повідомляв ONLINE.UA,  г олова МЗС Німеччини Гайко Маас розкритикував виступ президентів США та РФ Дональда Трампа  та Володимира Путіна, підкресливши, що офіційний Берлін не може допустити мовчання між Вашингтоном та Москвою щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?