У Меджлісі здивували заявою, кого Росія хоче поселити в Криму замість кримських татар
Категорія
Україна
Дата публікації

У Меджлісі здивували заявою, кого Росія хоче поселити в Криму замість кримських татар

У Меджлісі здивували заявою, кого Росія хоче поселити в Криму замість кримських татар

Представник Меджлісу Іскандер Барієв заявив, що Росія намагається вижити корінне населення окупованого Криму – кримських татар і заселити півострів бурами-африканцями європейського походження.

Про це він розповів в ході прес-конференції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".

Барієв зазначив, що останнім часом на півострові почастішали напади на кримських татар, як з боку представників російських силових структур, так і з боку різних асоціальних елементів.

"Я думаю, це робиться з метою посприяти витісненню корінного народу зі своєї території, зі своєї Батьківщини... Ми проводили аналіз, і є інформація, що сьогодні Росія активно веде роботи з заміщення населення в Криму. Зокрема, в червні були там представники такого народу, як бури-африканці європейського походження. Насправді стоїть питання зараз, щоб цих людей заселити на територію окупованого Криму", - додав він. .

Барієв також пояснив, що з боку самих бурів може бути зацікавленість у переселенні на територію окупованого Криму через проблеми, пов'язані з їхнім перебуванням в ПАР.

Зазначимо, бури - біле населення Південно-Африканської Республіки та Намібії, що є нащадками голландських, бельгійських, французьких і німецьких колоністів у цих країнах.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?