Серйозні ризики загострення: Путін виступив з тривожною заявою по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Серйозні ризики загострення: Путін виступив з тривожною заявою по Донбасу

Серйозні ризики загострення: Путін виступив з тривожною заявою по Донбасу
Джерело:  ТАРС

На Донбасі є серйозні ризики загострення ситуації. З такою тривожною заявою виступив російський президент Володимир Путін на нараді послів і постпредів РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

У ризиках можливого загострення на Донбасі Путін в черговий раз звинуватив Україну, яка нібито нехтує домовленостями і всі сценарії врегулювання конфлікту розробляє силовим шляхом.

Російський глава знову підкреслив, що тільки мінський комплекс заходів є реальним і єдиним варіантом для врегулювання кризової ситуації на сході України, не дивлячись на те, що проросійські бойовики, контрольовані Кремлем, щодня порушують всі домовленості, обстрілюючи позиції ЗСУ.

Нагадаємо, в результаті російської агресії проти України на Донбасі з 2014 року загинули понад 10 тисяч українців, а майже 2 млн громадян стали внутрішньо переміщеними особами. При цьому Москва продовжує допомагати бойовиками, створивши на окупованих територіях армію з кадровими російськими військовими в складі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін пригрозив НАТО серйозною відповіддю за включення України і Грузії до складу Альянсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?