Збірна України з дзюдо завоювала почесні нагороди на чемпіонаті Європи в Росії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України з дзюдо завоювала почесні нагороди на чемпіонаті Європи в Росії

Збірна України з дзюдо завоювала почесні нагороди на чемпіонаті Європи в Росії
Джерело:  online.ua

Українські спортсмени стали бронзовими призерами на першому в історії дзюдо командному чемпіонаті Європи, який проходив у російському Єкатеринбурзі. Збірна України посіла третє місце на турнірі серед змішаних команд в розділі мікс.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Федерації дзюдо України.

Всього в першому командному чепіонаті Європи з дзюдо взяли участь вісім українських спортсменів. "Бронзовий" успіх України на престижному турнірі принесли: Марія Скора, Галина Тарасова та Віталій Шепель із Запоріжжя, Ірина Хрящевська, Андрій Колесник і Геворг Манукян з Києва, Єлизавета Каланіна з Кременчука та Олександр Гордієнко з Одеси.

На попередньому етапі чемпіонату українці перемогли суперників з Угорщини з рахунком 4:2, але в другому колі програли росіянам з рахунком 0:4. Після поразки, у втішному турнірі дзюдоїсти збірної України перемогли команди з Чехії та Туреччини з рахунком 4:1 та 4:2 відповідно, а в боротьбі за "бронзу" виявилися сильнішими французів. Вирішальну крапку в турнірі поставила українка Єлизавета Калініна в поєдинку з француженкою Джулією Толофуа - загальний рахунок їх зустрічі 4:3 на користь України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фрідайвер Андрій Хветкевич встановив новий національний рекорд України. Під час першого етапу змагань з дайвінгу на Багамських островах він здійснив занурення в воду на глибину 66 метрів без використання додаткового спорядження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?