Адвокат: у Сенцова через голодування сталася друга криза
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат: у Сенцова через голодування сталася друга криза

Адвокат: у Сенцова через голодування сталася друга криза

 В українського режисера Олега Сенцова, який голодує в російській колонії, близько тижня тому сталася друга криза. Лікарі вмовили його приймати по дві ложки поживної суміші на день.

Про це розповів адвокат ув'язненого Дмитро Дінзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.

Відзначається, що стан Сенцова погіршився з моменту останнього візиту захисника. Він дуже блідий.

"Він виглядає ще гірше, ніж минулого разу. Дуже блідий. Ходить сам. Близько тижня тому у нього була друга криза зі здоров’ям. Стало погано і його хотіли госпіталізувати для того, щоб поставити на повноцінне примусове годування, щоб вливати більше суміші. Він відмовився, і його залишили в колонії з умовою, що суміш він буде приймати сам під наглядом лікаря. Приймає в день по дві ложки. Утримують у палаті, з голодування виходити не збирається", - додав адвокат.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов був затриманий російськими правоохоронцями на території Криму у 2014 році. Його звинуватили в підготовці теракту на території півострову. Пізніше Сенцову висунули обвинувачення у зберіганні вибухівки та зброї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російські актори і режисери написали лист Путіну на підтримку Олега Сенцова, вимагаючи помилувати українського режисера, незаконно утримуваного в російській в’язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?