Ух, як гаряче: Макс Барських здивував новим провокаційним кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ух, як гаряче: Макс Барських здивував новим провокаційним кліпом

Ух, як гаряче: Макс Барських здивував новим провокаційним кліпом
Джерело:  online.ua

Популярний український співак Макс Барських випустив новий кліп на пісню "Полураздета", який викликав захват у його шанувальників. Новий музичний ролик насичений гарячими провокаційними кадрами.

Відео нового кліпу Макса Барських було розміщено на його Youtube-каналі, передає ONLINE.UA.

Після прем'єри нового кліпу Барських запустив в мережі пікантний флешмоб. Він закликав своїх шанувальниць публікувати свої сексуальні фото з його хештегом, пообіцявши, що найяскравіші кадри він опублікує в своєму блозі.

Слід зазначити, що за перші кілька годин після публікації новий кліп Барських переглянули понад 400 тисяч користувачів мережі. Шанувальники артиста назвали ролик найкращим відео Макса за останні три роки.

"Ух, як гаряче!", "Кращий кліп за останній час", "Новий хіт 2018 року", "Бомба. Так еротично і не пошло! Цьому літа не вистачало такого хіта!", "Прям до мурашок! Нереально красиво ти вмієш описувати почуття, любов, пристрасть, веселощі",- коментують кліп користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі Мінаж випустила відвертий кліп на пісню "Bed", яким привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?