Небезпечний хіт: новий кліп Монатіка і Дорофеєвої підкорив інтернет
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Небезпечний хіт: новий кліп Монатіка і Дорофеєвої підкорив інтернет

Небезпечний хіт: новий кліп Монатіка і Дорофеєвої підкорив інтернет
Джерело:  online.ua

Відомі українські виконавці Monatik і Надя Дорофеєва презентували спільний кліп на пісню "Глубоко..." , який швидко набирає популярність у мережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Зазначимо, що відеоролик був опублікований 19 липня і вже встиг зібрати більше 318 тисяч переглядів та 36 тисяч лайків. Відомо, що трек був створений спільними зусиллями зірок місяць тому.

Зйомки кліпу проходили у відомому будинку Bubble House модельєра П'єра Кардена в Каннах.

Виконавці поділилися своїми враженнями від поїздки. Monatik сказав, що не вперше на Лазурному узбережжі, але робота над кліпом змінила його не дуже приємні спогади про це місце. Надя Дорофєєва зізналася, що в Каннах опинилася вперше і була в захваті.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі опублікували трейлер української романтичної комедії "Скажене весілля". Вона з’явиться на екранах країни уже 4 жовтня. У картині з’являється співак MONATIK, який зіграв диякона Пилипона та Олег Вінник, для якого зйомки в комедії стали дебютом в українському кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?