Названо найпопулярніший бренд одягу 2018 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо найпопулярніший бренд одягу 2018 року

Названо найпопулярніший бренд одягу 2018 року
Джерело:  online.ua

Експерти глобальної пошукової платформи моди Lyst провели масштабний аналіз і визначили найпопулярніший бренд одягу 2018 року. Лідером рейтингу популярності став італійський модний дім Gucci.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Lyst.

У коментарі до рейтингу зазначено, що найпопулярніші бренди одягу 2018 року були виявлені в ході аналізу щомісячних онлайн-замовлень в інтернет-магазинах. Відзначається, що в ході дослідження були проаналізовані покупки п'яти мільйонів покупців.

За даними Lyst, другим найпопулярнішим брендом, після Gucci, є власний бренд Вірджіла Абло, що є креативним директором Louis Vuitton, під назвою Off-While. Третє місце в рейтингу популярності посіла компанія Balenciaga, чиї кросівки стали одним з найбільш продаваних продуктів поточного року.

В першу п'ятірку найпопулярніших брендів одягу також увійшли модний будинок Givenchy, дизайнери якого створили весільну сукню Меган Маркл, і Dolce & Gabbana.

У ТОП-10 найпопулярніших брендів одягу 2018 року експерти також включили: Vetements, Versace і Fendi, Nike і Prada.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в серпні 2018 року в Києві відкриється перший в Україні магазин найбільшого європейського рітейлера H&M (Hennes & Mauritz).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?