Сенцов прокоментував чутки про свою смерть
Категорія
Політика
Дата публікації

Сенцов прокоментував чутки про свою смерть

Сенцов прокоментував чутки про свою смерть
Джерело:  Hromadske

Український політв'язень Олег Сенцов закликав не поширювати неправдиві чутки про його примусове годування або ж смерть.

Про це розповів його адвокат Дмитро Дінзе в ефірі "Громадського", передає ONLINE.UA.

"Олег сказав, аби люди не поширювали чутки про примусове годування, він просить відкидати таку інформацію та фільтрувати її. А щодо чуток про його смерть — він посміявся над людьми, які поширюють їх, і вважає їх шкідниками", — розповів адвокат.

Зазначається, що йому вдалося зустрітися із Сенцовим 19 липня. Вони поговорили тет-а-тет без представників колонії.

"Ми спілкувалися через скло. Він передавав слова підтримки політв’язням у Криму. Він намагається слідкувати з різних джерел за кримськими справами", — додав Дінзе.

18 липня адвокат розповів, що у Сенцова, який голодує в російській колонії, близько тижня тому сталася друга криза. Лікарі вмовили його приймати по дві ложки поживної суміші на день.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський журналіст Аркадій Бабченко готовий, щоб українського режисера Олега Сенцова обміняли на нього. Він запропонував Кремлю звільнити українського політв’язня, а замість Сенцова посадити його у в’язницю, щоб російська влада на ньому задовольняла свою ненависть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?