Чекаю на зустріч: Трамп хоче обговорити з Путіним ситуацію в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Чекаю на зустріч: Трамп хоче обговорити з Путіним ситуацію в Україні

Чекаю на зустріч: Трамп хоче обговорити з Путіним ситуацію в Україні
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що сподівається на другу зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб детально проаналізувати і реалізувати низку питань, які раніше були обговорені сторонами на саміті в Гельсінкі. Голова Білого дому зазначив, що, зокрема, має намір проговорити з очільником Кремля і ситуацію в Україні.

Про це Трамп написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Я з нетерпінням чекаю на нашу другу зустріч, щоб ми могли почати реалізовувати деякі з багатьох обговорюваних питань, включаючи припинення тероризму, безпеку Ізраїлю, розповсюдження ядерної зброї, кібератаки, торгівлю, Україну, мир на Близькому Сході, Північну Корею тощо. Є ціла низка відповідей, простих і складних, для цих проблем...але вони всі можуть бути вирішені",- сказано в повідомленні.

Дональд Трамп знову наголосив, що його перша зустріч із Путіним була правильним рішенням.

"Саміт з Росією мав великий успіх, але тільки не для справжніх ворогів людей - Fake News Media", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час саміту в Гельсінкі президент РФ Володимир Путін запропонував американському лідеру Дональду Трампу провести референдум у невизнаних "ЛНР" і "ДНР" про статус територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?