Google хоче "вбити" Android - відома причина
Категорія
Технології
Дата публікації

Google хоче "вбити" Android - відома причина

Google хоче "вбити" Android - відома причина
Джерело:  online.ua

Відома американська корпорація Google в найближчому майбутньому має намір замінити Android новою операційною системою Fuchsia OS.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gizchina.

За попередніми даними, нова ОС буде призначена як для смартфонів і планшетів, так і для ноутбуків. Вказано, що Fuchsia OS змінить Android через декілька років.
"Команда розробників Fuchsia збирається замінити Android - операційну систему, на якій працюють три чверті смартфонів світу. На умовах анонімності повідомляється, що це може статися вже протягом п'яти років. 
Уже через три роки компанія планує встановити Fuchsia OS на смартфони, розумні колонки і переносну електроніку",- сказано в повідомленні. 
Окрім того, видання зазначає, що ключовою перевагою нової операційної системи є те, що в ній не використовується код Linux і Java. А це, в свою чергу, захистить розробки фахівців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетний аналітик Мінь Чи Ку розкрив подробиці про майбутні гаджети Apple, які компанія планує презентувати в 2018 році. Він стверджує, що виробник представить три нових iPhone і новий iPad Pro.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?