The Guardian: Україна - перша жертва Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

The Guardian: Україна - перша жертва Трампа

The Guardian: Україна - перша жертва Трампа
Джерело:  online.ua

Авторитетне британське видання The Guardian опублікувало аналітичну статтю, в якій зазначило, що Україна буде першою жертвою політики американського лідера Дональда Трампа, якого хвилює власний бренд та репутація, а не вирішення серйозних міжнародних проблем. Про це повідомляє ONLINE.UA.

Газета пише, що шкоду, якої Трамп завдає американським інститутам і американській позиції на міжнародній арені, буде важко виправити. Наслідки його дій будуть відчутні як у США, так і за їх межами: Україна стане першою жертвою непродуманої політики голови Білого дому.

"З одного боку, Україна стала заручницею великої гри, або точніше великого хаосу, який відбувається на світовій арені. З іншого - враховуючи прагнення Трампа бути політичним меншовиком, не згадуючи про його очевидну схильність до лестощів, Україна може виграти, коли американський президент раптом вирішить, наприклад, що йому потрібно виглядати більш героїчно, або коли відбудеться сварка з Путіним", - пише автор статті.

Видання зазначає, що Трамп не очікував своєї перемоги на виборах в 2016 році і тепер боїться здатися нелегітимним.

Як повідомляв ONLINE.UA,  п ісля зустрічі в Гельсінкі президент Росії Володимир Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з’явилися нові ідеї щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?