Меркель про відносини з Трампом: відчуваю величезний тиск
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель про відносини з Трампом: відчуваю величезний тиск

Меркель про відносини з Трампом: відчуваю величезний тиск
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що відносини між Берліном і Вашигтоном знаходяться під великим тиском через жорстку політику Дональда Трампа. Однак вона продовжує наполягати на ключовому значенні діалогу зі Сполученими Штатами, зокрема, з головою Білого дому.

Про це Меркель заявила на прес-конференції у Берліні, передає ONLINE.UA з посиланням наSuddeutsche Zeitung.

У своїй промові канцлерка зосередилась в основному на внутрішніх проблемах країни. Однак перше ж запитання стосувалося відносин з Дональдом Трампом. Журналіст поцікавився, чи є у Берліна спільні основи для подальших угод.

Меркель підкреслила, що наразі звична система відносин перебуває під великим тиском, проте відносини зі США, як і раніше, є важливими для ФРН.

"Трансатлантичні робочі відносини, в тому числі з президентом США, мають вирішальне для нас значення, і я продовжу їх культивувати", - сказала Меркель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  11 липня на полях саміту НАТО пройшла зустріч президента США Дональда Трампа та канцлерки Німеччини Ангели Меркель. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?