Глава МВС Італії назвав Революцію Гідності "фальшивкою"
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава МВС Італії назвав Революцію Гідності "фальшивкою"

Глава МВС Італії назвав Революцію Гідності "фальшивкою"
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга" Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою". Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Про це він сказав в інтерв'ю The Washington Post, передає ONLINE.UA.

"Був референдум, і 90 відсотків людей проголосували за повернення Криму до складу Російської Федерації. Порівняйте його з фальшивою революцією в Україні, яка була псевдореволюцією, що фінансується іноземними державами - подібно арабським революціям. Є деякі історично російські зони з російською культурою і традиціями, які законно належать Російській Федерації", - сказав глава МВС.

Політик також зазначив, що завжди підтримував скасування європейських санкцій проти РФ, "тому що вони не довели свою користь, і, згідно з даними, вони завдали шкоди італійському експорту". Окрім того, Сальвіні заперечив фінансування своєї партії партією Путіна "Єдина Росія".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  віце-канцлер Австрії назвав санкції проти Росії "болючими" і закликав скасувати їх, так як вони негативно відбиваються на економіці багатьох країн ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?