Злі генії: в Голлівуді назвали найкращих лиходіїв за всю історію кіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Злі генії: в Голлівуді назвали найкращих лиходіїв за всю історію кіно

Злі генії: в Голлівуді назвали найкращих лиходіїв за всю історію кіно
Джерело:  online.ua

Журнал The Hollywood Reporter опублікував рейтинг 25 найкращих антагоністів фільмів і мультфільмів за всю історію кіно. В опитуванні брали участь 1000 представників голлівудської кіноіндустрії, які голосували за свої улюблених лиходіїв.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Перше місце в рейтингу зайняв антагоніст кіносаги "Зоряні війни" Дарт Вейдер. Найкращим антагоністом його визнали представники різних вікових груп і професій в Голлівуді.
На другій сходинці - Ганнібал Лектер, якого зіграв Ентоні Хопкінс у картинах "Мовчання ягнят", "Ганнібал", "Червоний дракон").
"Бронзу" отримала Зла відьма Заходу з фільму "Чарівник країни Оз" 1939 року у виконанні Маргарет Хемілтон.
У першу десятку також увійшли Джокер у виконанні Хіта Леджера, медсестра Мілдред Ретчед (Луїза Флетчер) з екранізації "Пролітаючи над гніздом зозулі" з Джеком Ніколсоном, Міранда Прістлі з фільму "Диявол носить Прада", Норман Бейтс Ентоні з "Психо", Енні Вілкс з "Мізері", полковник СС Ганс Ланда з "Безславних виродків" і Антон Чігур зі "Старим тут не місце".
На останньому місці рейтингу опинився агент Сміт у виконанні Х’юго Вівінга з трилогії "Матриця".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  режисерка фільму "Диво-жінка-2" Петті Дженкінс опублікувала у мережі перші кадри блокбастеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?