Мати Шеремета: справа вбивства мого сина не буде розкрита
Категорія
Україна
Дата публікації

Мати Шеремета: справа вбивства мого сина не буде розкрита

Мати Шеремета: справа вбивства мого сина не буде розкрита

Мати журналіста Павла Шеремета, убитого 20 липня 2016 року, Людмила вважає, що байдужість української влади і правоохоронців свідчить про те, що ця справа не буде розкрита.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Громадському", передає ONLINE.UA.

Людмила Шеремет підкреслила, що двічі зустрічалася з президентом Петром Порошенком.

"Я єдине запитала: "Ви – гарант, кажете про те, що це справа вашої честі, і хочете, щоб вона була розслідувана. А ось пан Аваков сказав, що це дуже серйозна справа, і вона відноситься до тих 7% справ, які взагалі не розкриваються". Тобто, я зрозуміла, що ця справа просто не буде розкрита. Ось і все", - сказала Шеремет.

Мати журналіста також додала, що в курсі розслідування її не тримають.

"Мені не хотілося б, щоб постраждав хтось невинний через те, що у них щось не виходить, або є якісь інші причини, щоб не розкривати цю справу. Тому що такі прецеденти є",- зазначила жінка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета отримав одну з найпрестижніших європейських нагород. Картина "Вбивство Павла" була визнана кращою на DIG Award 2018  — почесна нагорода була вручена 2 червня в Італії одній з його авторок, Олені Логінової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?