Київ відреагував на скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ відреагував на скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності

Київ відреагував на скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра закордонних справ України Лана Зеркаль заявила, що відомство викликало італійського посла після скандальної заяви віце-прем’єра Італії Маттео Сальвіні про "законну анексію Криму" та "фальшиву" Революцію гідності.

Про це вона розказала в ефірі "5 каналу", передає ONLINE.UA.

"Ми реагуємо. У понеділок ми будемо зустрічатися з італійським послом. Він дуже приємна людина. Я розумію, що він не може відповідати за слова своїх політиків, особливо зважаючи на те, що цей політик їздив у Крим і щойно повернувся з Москви, де, за наявною у нас інформацією, зустрічався з паном Путіним", - заявила Зеркаль.

Вона також зазначила, що офіційний Київ дуже занепокоєний зростанням рейтингу політичної сили Сальвіні – ультраправої партії "Ліга". Дипломатка нагадала, що коли вони виграли вибори, у них рейтинг був на рівні 15%.

"Зараз у них рейтинг підтримки більше 30% після всіх заяв по мігрантах. Після того, як вони не пустили кораблі з мігрантами у свої порти", - сказала Зеркаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга" Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою". Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?