Бойовики атакують ЗСУ з важкого озброєння: серед українських захисників багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакують ЗСУ з важкого озброєння: серед українських захисників багато поранених

Бойовики атакують ЗСУ з важкого озброєння: серед українських захисників багато поранених
Джерело:  online.ua

Російські окупаційні війська змінили тактику наступу на Донбасі, але українські військові контролюють ситуацію і не здають своїх позицій ворогові. За минулу добу, 20 липня, бойовики 29 разів відкривали вогонь по позиціях ООС, в результаті чого троє українських захисника отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Масштабні провокації із застосуванням важкого озброєння бойовики влаштували біля Гнутового і Павлопіля. Там вони вели вогонь з 120-мм мінометів і протитанкових керованих ракет. В районі Красногоровки також була зафіксована робота снайперської групи.

Прицільний вогонь по українським військовим бойовики також вели біля Луганського, Троїцького, Світлодарська, Новолуганського, Березового, Авдіївки, Мар'їнки, Богданівки, Новомихайлівки, Талаківці, Павлопіля, Широкино і Водяного. Своїми провокаціями ворог намагався змусити сили ЗСУ відкрити у відповідь вогонь, щоб знову звинуватити Україну в зриві оголошеного перемир'я.

За даними розвідки, за минулу добу один бойовик загинув, а ще один отримав поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський письменник Захар Прилєпін, який воював на боці бойовиків так званої "ДНР", відкрито зізнався, що вбивав людей на Донбасі, але при цьому нічого не відчував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?