США виділять багатомільйонну допомогу Україні на оборону
Категорія
Політика
Дата публікації

США виділять багатомільйонну допомогу Україні на оборону

США виділять багатомільйонну допомогу Україні на оборону
Джерело:  online.ua

Американські власті ухвалили рішення щодо виділення Україні 200 млн доларів для посилення безпеки і оборони країни в рамках боротьби з російською агресією.

Про це повідомила прес-служба посольства України в США, передає ONLINE.UA.

У повідомленні зазначено, що виділена фінансова допомога буде направлена на надання Україні військової техніки і спорядження військового призначення, а також на підготовку ЗСУ.

Відзначається, що структури Міноборони США вже почали укладати контракти на поставку військової техніки Україні та надання послуг оборонного характеру.

"Рішення Вашингтона про надання нашій державі 200 млн доларів в 2018 році по лінії Пентагону свідчить про незмінність позиції США щодо підтримки України в її протидії російській агресії і визнанням того, що Київ продовжує послідовний рух по шляху реформ сектора безпеки і оборони, свідченням чого, в зокрема, є введення в дію Президентського Закону "Про національну безпеку", - йдеться в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Держдеп США виступив проти пропозиції Путіна провести "референдум" на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?