Чудо кремлівських примх: в мережі з'явилися фото розкішного літака Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Чудо кремлівських примх: в мережі з'явилися фото розкішного літака Путіна

Чудо кремлівських примх: в мережі з'явилися фото розкішного літака Путіна
Джерело:  Daily Mail

У російського глави Володимира Путіна в розпорядженні є чотири президентських літака, в числі яких Іл-96-300PU, вартість якого оцінюється в 390 млн фунтів стерлінгів. Цей літак оснащений шикарним інтер'єром з золотим оздобленням, включаючи унітаз і раковину у ванній кімнаті.

Видовищні фото приватного авіалайнера Путіна опублікувало видання The Daily Mail, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що крім шикарного інтер'єру, літак Путіна має спеціальне покриття, яке його робить менш видимим для радарів, а також він оснащений вдосконаленими системами зв'язку.

Площа салону авіасудна понад тисячу квадратних метрів, на яких розміщені просторий офіс, спортивний зал, конференц-зал зі столом із золотим покриттям, розкішна спальня з величезним ліжком.

Видання відзначає, що літак Путіна не може навіть зрівнятися по розкоші з авіалайнером Трампа. Але при цьому він повільніше літака Трампа і може розганятися до 900 км/год, в той час як американський літак здатний розвивати швидкість до 1000 км/год. Також літак російського президента в довжину досягає 60 м, а літак президента СШа - 70 м.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі показали таємну дачу молодшої дочки Путіна у Франції.

5b52e6ddb1139

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?