Трамп опинився в новому скандалі: ФБР виявило компромат щодо його зв'язків з екс-моделлю Playboy
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп опинився в новому скандалі: ФБР виявило компромат щодо його зв'язків з екс-моделлю Playboy

Трамп опинився в новому скандалі: ФБР виявило компромат щодо його зв'язків з екс-моделлю Playboy
Джерело:  CNN

ФБР вилучило у колишнього адвоката американського глави Майкла Коена таємний запис його розмови з Трампом, в якому президент США розпорядився зробити виплату Карен Макдугал. Цей запис був зроблений за два місяці до виборів в США 2016 року, після того як екс-модель Playboy розповіла про таємний роман з Трампом.

Про виявлені гучні докази зв'язків Трампа з Макдугал повідомляє CNN з посиланням на власні джерела в ФБР, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що запис був виявлен в кабінеті екс-адвоката Трампа, який таємно записав розмову, в якій обговорювалися виплати Карен Макдугал. Нинішній адвокат Трампа Рудольф Джуліані підтвердив інформацію про те, що його клієнт обговорював з Коеном можливу виплату Макдугал, однак вона її не отримала.

Екс-модель Playboy Карен Макдугал (фото - twitter.com)

Джуліані зазначив, що зміст цього запису навпаки підтверджує, що Трамп не зробив нічого плохохо і не порушував законодавства. Адвокат Коена коментувати ситуацію відмовився.

Джерело зазначає, що виявлений запис зацікавив Мінюстиції США, так як може бути доказом порушення закону про передвиборчі витрати кандидата в президенти. Прокурори вже ведуть розслідування участі Коена в ситуаціях, коли жінкам пропонували гроші в обмін на замовчування компрометуючої інформації про Трампа.

Нагадаємо, раніше екс-модель Playboy розповіла, що її роман з Трампом тривав 10 місяців в 2006 році. На той момент він вже був одружений на Меланії, за два місяці до цього народила йому сина Беррона. Тоді в передвиборному штабі Трампа назвали всі ці заяви "повністю брехливими", заявивши, що Макдугал заплатили 150 тисяч доларів за це "визнання".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Міс Угорщина 2013 Ката Сарка також звинувачувала в сексуальних домаганнях Трампа після того, як він став президентом США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?