Бій Усик - Гассієв: Кличко підтримав українського боксера перед складним поєдинком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Гассієв: Кличко підтримав українського боксера перед складним поєдинком

Бій Усик - Гассієв: Кличко підтримав українського боксера перед складним поєдинком
Джерело:  online.ua

21 липня в 23:30 за київським часом відбудеться бій між українським боксером Олександром Усиком та росіянином Муратом Гассієвим. Поєдинок проходитиме в Москві.

Мер Києва і колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко побажав українському боксеру беззаперечної перемоги, про що написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Кличко зазначив, що бій Усика з Гассієвим буде дуже складним, перш за все психологічно. Для українця він стане найважливішим у кар'єрі, так як на кону стоять пояса WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу і кубок Мухаммеда Алі.

"Щоб пролунав в Москві переможний український гімн і піднявся український прапор. Як це було в 2013 році, коли Володимир Кличко переміг в поєдинку з Олександром Повєткіним. Саша, ми тримаємо кулаки і очікуємо перемоги! Удачі!",- підтримав Кличко Олександра Усика.

Слід зазначити, що за прогнозами експертів, шанси Усика і Гассієва на перемогу приблизно рівні. За даними авторитетної букмекерської контори William Hill коефіцієнт Гассієва на перемогу дорівнює 1,80, тоді як виграш Усика оцінюється в 2,00, а нічия в 19,00.

Нагадаємо, в Москві вже відбулася церемонія зважування Усика і Гассієва перед боєм. Український боксер вийшов на сцену для зважування під українську пісню зі словами "Недамо свій край нікому, краще згинемо в бою". За підсумками зважування боксери показали однакову вагу - по 89,9 кг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в WBSS прийняли остаточне рішення щодо дати та місця проведення бою Усик - Гассієв. Поєдинок відбудеться 21 липня в спорткомплексі "Олімпійський" в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?