У США застрелили лікаря екс-президента
Категорія
Світ
Дата публікації

У США застрелили лікаря екс-президента

У США застрелили лікаря екс-президента
Джерело:  CNN

У Х'юстоні під час велосипедної прогулянки вбили лікаря екс-президента США Джорджа Буша-старшого. Лікар Марк Хаускнехт був застрелений невідомим біля Техаського медцентру.

Про жорстоке вбивство лікаря колишнього американського президента повідомляє CNN, передає ONLINE.UA.

Правоохоронці встановили, що вбивця двічі в упор вистрілив в спину кардіолога. З місця події лікаря екстрено госпіталізували в клініку, але пізніше він помер від отриманих поранень.

В даний час за фактом вбивства кардіолога Джорджа Буша-старшого ведеться слідство. Поліцейські поки не можуть дати чіткої відповіді на те, чи був лікар застрелений навмисне, або ж вбивство сталося випадково в результаті виниклого конфлікту.

Відомо, що застреливший Марка Хаускнехта є білим чоловіком віком приблизно 30 років. У момент вбивства він їхав на гірському велосипеді і був одягнений по-спортивному.

Прес-секретар 94-річного Джорджа Буша-старшого оприлюднив заяву в зв'язку з вбивством кардіолога екс-президента США. У ньому висловлено співчуття колишнього американського лідера сім'ї доктора. У Хьюстонском госпіталі в свою чергу заявили, що він був їх провідним фахівцем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США застрелили відомого репера XXXTentacion.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?