Усик переміг Гассієва та став абсолютним чемпіоном світу: відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик переміг Гассієва та став абсолютним чемпіоном світу: відео

Усик переміг Гассієва та став абсолютним чемпіоном світу: відео
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик (14-0, 11 КО) переміг росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. Переможець яскравого двобою Олександр Усик здобув чемпіонські титули WBA, WBC, WBO, IBF, і за версією журналу The Ring, а також кубок Мохаммеда Алі та чек на 10 млн дол.
Бій протривав всі 12 раундів. Ніхто з боксерів не зумів відправити суперника у нокаут. Перемогу українцю віддали усі судді єдиноголосно.


Сам фінал Всесвітньої боксерської серії організаторам довелося провести на два місяці і десять днів пізніше, аніж було заплановано. Все через травму, яку отримав Олександр Усик під час підготовки до бою. Та окрім дати проведення, змінилося і місце. Відтак замість саудівської Джидди бій перенесли до російської Москви. Як не апелювала українська сторона проти Росії як місця проведення, організатори WBSS вирішили по своєму. Для Усика це буде третій бій на території суперника. Хоча не тільки в цьому ж справа. Усик – уродженець Сімферополя, який зараз окупований Росією.
До того ж, букмекери різко змінили коефіцієнти напередодні бою Усик - Гассієв. Ще кілька днів до бою букмекери називали Усика фаворитом бою, а напередодні шанси на його перемогу помітно зменшили, такою була дума фахівців авторитетної британської контори William Hill. Так, на перемогу українського боксера букмекери давали коефіцієнт 2, в той час як на перемогу Гассієва можна було поставити за 1,80.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?