Матч Шахтар - Динамо за Суперкубок України: результати і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Шахтар - Динамо за Суперкубок України: результати і відео

Матч Шахтар - Динамо за Суперкубок України: результати і відео
Джерело:  online.ua

В Одесі на стадіоні "Чорноморець" відбувся перший офіційний матч сезону 2018/19 між командами "Шахтар" і "Динамо". В боротьбі за Суперкубок України перемогли кияни - вони обіграли "гірників" з рахунком 1:0.

Відео голів та огляд матчу Шахтар - Динамо було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

З перших хвилин гра була напруженою. Перевага була на боці "Шахтаря", гравці якого сміливіше і впевненіше йшли до воріт суперника. "Гірники" двічі намагалися забити голи, але перший м'яч з подачі Ісмаїлі потрапив в перекладину, а другий м'яч потрапив в штангу після рикошету від Морозюка.

Рахунок у грі було відкрито на 18-й хвилині. Гол у ворота "Шахтаря" забив півзахисник киян Віталій Буяльський. Він скористався помилкою Пятова, який несподівано втратив м'яч біля своїх воріт. Цей гол став єдиним у матчі і приніс перемогу "Динамо" над "Шахтарем".

Кінцівка матчу, за традицією, стала запеклою. Між "гірниками" і киянами на полі виникла штовханина, в результаті якої з поля були видалені динамівець Микита Бурда і "гірник" Ісмаїлі.

Нагадаємо, для "Динамо" виграний Суперкубок України став сьомим в історії. У "Шахтаря" є на одну перемогу більше.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українець Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва в матчі за титул абсолютного чемпіона світу з боксу. Бій між ними відбувся 21 липня в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?