"Москва 2018 - бам! Батя в будівлі!": Усик емоційно прокоментував перемогу над Гассієвим
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Москва 2018 - бам! Батя в будівлі!": Усик емоційно прокоментував перемогу над Гассієвим

"Москва 2018 - бам! Батя в будівлі!": Усик емоційно прокоментував перемогу над Гассієвим
Джерело:  online.ua

Після перемоги над росіянином Муратом Гассієвим в бою за титул абсолютного чемпіона світу з боксу українець Олександр Усик не зміг стримати радості. Він емоційно прокоментував свій виграш, подякувавши всім за підтримку.

Відео емоційного коментаря Усика після перемоги над Гассієвим було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

"Олімпійський", спасибі. Люди, земляки і ті хто підтримує, спасибі за підтримку. Москва 2018 - бам! Батя в будівлі!"- радісно вигукнув Усик.

Українці в соцмережах також голосно радіють впевненій перемозі українця. До їх радості приєдналися і перші особи країни - президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"Ні секунди не сумнівався, що Саша переможе! Український гімн, який пролунав сьогодні в Москві на весь світ, - це символ нашої боротьби, наближення нашої перемоги. Україна пишається тобою!",- прокоментував перемогу Усика український глава.

"Історична перемога нашого Олександра Усика! В черговий раз він доводить - сильніше українців в світі нікого немає! Запропоную президенту привласнити Олександру звання Героя України!",- привітав Гройсман Усика з перемогою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?