На Донбас приїхала міністр з Канади: відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбас приїхала міністр з Канади: відома причина

На Донбас приїхала міністр з Канади: відома причина
Джерело:  online.ua

У неділю, 22 липня, на Донбас приїхала міністр міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо, яка в рамках візиту в Україну захотіла особисто ознайомитися з ситуацією в районі проведення ООС.

Фото Марі-Клод Бібо під час візиту на Донбас опублікувала прес-служба ООС, передає ONLINE.UA.

В ході візиту канадської ділігаціі, в якій взяли участь надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук і керівник УВКБ ООН в Україні Пабло Матеу, командувач ООС генерал-лейтенант Сергій Наєв продемонстрував відеозаписи з камер відеоспостереження, які підтверджують порушення бойовиками режиму перемир'я і Мінських угод.

Під час зустрічі Наєв подякував Марі-Клод Бібо за підтримку і солідарність з народом України у боротьбі з російським агресором, а також відзначив великий влад Канади в розвиток ЗСУ.

"Ми переконані, що Україна і Канада і надалі, в підтвердження двосторонніх відносин особливого партнерства, безумовно і неухильно виконувати взяті на себе зобов'язання і поглиблювати їх в економічній, політичній, гуманітарній, культурній та безпековій сферах",- додав Наєв.

Нагадаємо, Марі-Клод Бібо прибула в Україну 19 липня. В ході робочого візиту вона провела зустріч з українським прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та членами уряду, а після вирушила по регіонах України - в Дніпро, Харківську і Донецьку області.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президентка Естонії Керсті Кальюлайд першою з глав іноземних держав відвідала Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?