Телефонні переговори Лаврова і Помпео: стало відомо про вимогу Росії до США
Категорія
Політика
Дата публікації

Телефонні переговори Лаврова і Помпео: стало відомо про вимогу Росії до США

Телефонні переговори Лаврова і Помпео: стало відомо про вимогу Росії до США
Джерело:  online.ua

У суботу, 21 липня, відбулися телефонні переговори глави російського МЗС Сергія Лаврова і держсекретаря США Майка Помпео. Розмова відбулася за ініціативою Вашингтона.

Подробиці переговорів Лаврова і Помпео повідомила прес-служба російського МЗС, передає ONLINE.UA.

Зокрема повідомляється, що Лавров оголосив вимогу США щодо звільнення росіянки Марії Бутиної, яку затримали за підозрою в шпигунстві на користь РФ. Він назвав звинувачення щодо Бутиної "сфабрикованими", а дії американської влади стосовно громадянки Росії неприйнятними.

Також глави зовнішньополітичних відомств Росії та США обговорили перспективи подальшого вибудовування відносин між російською і американською сторонами на взаємовигідній і рівноправній основі. Темою переговорів стала також ситуація в Сирії і завдання, пов'язані з підтримкою зусиль з ядерного роззброєння Корейського півострова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін провів телефонні переговори з Макроном, в ході яких обговорив ряд міжнародних проблем, включаючи гуманітарну ситуацію в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?