У Києві призупинив прийом сміття єдиний в Україні сміттєспалювальний завод
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві призупинив прийом сміття єдиний в Україні сміттєспалювальний завод

У Києві призупинив прийом сміття єдиний в Україні сміттєспалювальний завод
Джерело:  online.ua

З неділі, 22 липня, київський сміттєспалювальний завод "Енергія" призупинив роботу. Причиною став перехід підприємства в управління міської влади як об'єкт комунальної власності.

Про припинення роботи заводу "Енергія" повідомила прес-служба компанії "Київенерго", передає ONLINE.UA.

Відзначається, що підприємство призупинило приймання сміття, так як у нього вистачає запасів твердих побутових відходів для забезпечення роботи заводу до 31 липня 2018 ода включно. З 1 серпня підприємство переходить в управління міської влади.

У повідомленні також зазначено, що протягом 17 років "Київенерго" забезпечувало 70% киян централізованим опаленням і гарячим водопостачанням, а також весь Київ електроенергією завдяки співпраці з заводом "Енергія". На сьогоднішній день Київ є єдиним містом, а завод "Енергія" єдиним заводом в Україні, де з побутового сміття виробляється і постачається в мережі теплоенергія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що УкрАВТО може законсервувати Запорізький автомобільний завод через борги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?