Під Києвом сталася страшна ДТП: загинули жінка і дитина
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом сталася страшна ДТП: загинули жінка і дитина

Під Києвом сталася страшна ДТП: загинули жінка і дитина
Джерело:  online.ua

У неділю, 22 липня, на трасі Київ - Харків, недалеко від міста Березань, сталася смертельна ДТП. В результаті аварії загинули жінка і дитина.

Фото з місця події і подробиці аварії опублікувала прес-служба поліції Київської області, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що аварія сталася в результаті зіткнення автомобіля Ford Mondeo з вантажівкою, яка була припаркована в спеціально відведеному місці. За кермом легкового авто перебував 52-річний житель Запоріжжя, а пасажирами були його 73-річна мати та 10-річна дочка.

Відомо, що Ford на великій швидкості влетів у вантажівку, в результаті чого жінка похилого віку та дівчинка загинули на місці події. Водій авто вижив в ДТП. Відносно нього порушено кримінальну справу за статтею 286 КК України, що передбачає покарання за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людей або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прокуратура повідомила про підозру власнику маршрутки, в ДТП з якою загинули десять чоловік під Житомиром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?