На престижному конкурсі обрали найкращі фото собак 2018 року: зворушливі кадри
Категорія
Культура
Дата публікації

На престижному конкурсі обрали найкращі фото собак 2018 року: зворушливі кадри

На престижному конкурсі обрали найкращі фото собак 2018 року: зворушливі кадри
Джерело:  online.ua

Британська організація Kennel Club провела щорічний фотоконкурс під назвою Dog Photographer of the Year. Серед тисяч фотографій собак з усього світу були обрані 11 кращих знімків в різних категоріях.

Миловидні фото собак, які стали переможцями конкурсу опубліковані на офіційному сайті Kennel Club, передає ONLINE.UA.

Переможцем всього конкурсу, а також лідером в категорії "Старички", стало фото голландського фотографа Моніки ван дер Маден під назвою "Леді Таємничого Ліси". На ньому зображений німецький дог.

У категорії "Цуценята" перемогло фото німецького фотографа під назвою "Маленька Сейлін". На ньому зображена італійська левретка.

У категорії "Помічники і собаки-поводирі" переміг знімок британського фотографа під назвою "Спокійна впевненість". На ньому зображена німецька вівчарка.

У категорії "Собаки грають" перемогло фото з грайливим карликовим шпіцом під назвою "Я тебе зловлю". Його автором став фотограф з Ізраїлю.

У категорії "Собаки на роботі" переміг знімок, на якому відображено сім собак породи ретрівер і кокер. На конкурс фото потрапило під назвою "Команда Уейна". Його автором став фотограф з Великої Британії.

У категорії "Собака - друг людини" лідером став знімок під назвою "Блаженне байдикування в погодний день". На ньому зображен португальський гібрид, який охороняє сон свого господаря, відпочиваючого під парасолькою.

У категорії "Портрет" в 2018 році перемогло фото під назвою "Золота осінь в Глентурреті". На ньому зображені матові ретривери.

Фотографія "Знайшов шлях додому", героєм якої став пес змішаної породи лабрадора і ретривера на прізвисько Купер, перемогла в категорії "Собаки-рятувальники". У коментарі до знімка його автор вказав, що Купер став справжньою дитиною у люблячої пари, яка тримається за руки позаду дрімаючого цуценя.

Фото німецької вівчарки під назвою "Мій найкращий друг Роксі" перемогла в категорії "Молодий фотограф". Його автором став 11-річний американський хлопчик.

Знімок "Одне серце, одна сім'я" з собаками породи бордер-коллі став кращим в категорії "Люблю собак, тому що ...". Ця категорія призначена для фотографів-підлітків у віці 12-17 років.

Фотографія "Чорний вельвет", на якій зображений кокер-спанієль, що летить над полем з яскравими травами, отримала спеціальний приз фотоконкурсу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що National Geographic показав кращі фото 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?