Трамп обізвав Клінтон "шахрайкою"
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп обізвав Клінтон "шахрайкою"

Трамп обізвав Клінтон "шахрайкою"
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп, який минулого тижня декілька разів підтверджував існування спроб Росії втрутитися у вибори 2016 року, вкотре назвав змову своєї кампанії з росіянами вигадкою. Окрім того, голова Білого дому обізвав свою колишню конкурентку в президентській гонці Гілларі Клінтон "шахрайкою".

Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Отже, президент Обама знав про Росію перед виборами. Чому він нічого з цим не зробив? Чому він не повідомив нашу кампанію? Тому що це просто велика вигадка, ось чому, і він думав, що шахрайка-Гілларі переможе!!!"- сказано в повідомленні.

Відзначимо, що раніше Трамп також почав стверджувати, що поводиться жорсткіше у відносинах з Кремлем, ніж будь-який інший президент США за "довгі, довгі роки". Він також нагадав свої недавні дії щодо Москви: депортацію 60 дипломатів РФ і санкції проти російських громадян і компаній, яких США підозрює в сприянні зовнішній політиці РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, після зустрічі в Гельсінкі Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом з'явилися нові ідеї щодо України. За його словами, під час саміту обговорювалися способи врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?