Кім Чен Ин висунув США жорсткий ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин висунув США жорсткий ультиматум

Кім Чен Ин висунув США жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що має намір заморозити переговори про денуклеаризацію з США, якщо офіційний Вашингтон відмовиться підписати  мирний договір з Пхеньяном, передає ONLINE.UA з посиланням на СNN.

Анонімні джерела видання розповіли, що КНДР не продовжить переговори про денуклеаризацію, якщо США не погодяться замінити договір про перемир’я, який поклав край корейській війні, постійним мирним договором, що гарантуватиме збереження режиму Кім Чен Ина.

"Північна Корея здійснює тиск на адміністрацію президента США з вимогою зняти санкції, заявляючи, що Пхеньян "багато зробив" для денуклеаризації, заморозивши ядерні та ракетні випробування і знищивши один зі своїх ядерних об’єктів", - сказано в повідомленні.

 Відомо, що раніше голова Білого дому  у приватному спілкуванні висловив розчарування з приводу відчутної відсутності прогресу на переговорах, хоча він вважає, що заморожування випробувань є позитивним знаком.

І Трамп, і його державний секретар Майк Помпео наголошують, що для переговорів потрібен час.

"Ми не женемось за швидкістю… У нас немає часових обмежень… Ми тільки просуваємось через процесс. Але відносини дуже добрі",- сказав Трамп минулого тижня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційний Пхеньян розчарований результатами переговорів з держсекретарем США Майком Помпео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?