Макрон зізнався, що використовує політичну тактику Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон зізнався, що використовує політичну тактику Трампа

Макрон зізнався, що використовує політичну тактику Трампа
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон зізнався американському лідеру Дональду Трампу, що читав його книгу "Мистецтво угоди" і постійно користується описаними в ній тактиками, передає ONLINE.UA з посиланням на портал Axios.

Зазначається, що це сталося в ході саміту НАТО в Брюсселі 11-12 липня.

Вказано, що під час переговорів голова Білого дому зажадав від Макрона схилити країни Євросоюзу до переговорів з Вашингтоном з питань торгівлі. Французький лідер запевнив президента, що не підтримає переговори "під погрозами".

"Я читав "Мистецтво угоди". Я знаю, що спочатку потрібно завдати ворогові удару у відповідь, щоб мати свої важелі на переговорах", - заявив президент Франції.

На жаль, ЗМІ не зазначає, як Дональд Трамп відреагував на подібну заяву з боку Еммануеля Макрона.

Нагадаємо, у книзі "Мистецтво угоди" викладено одинадцять історій успіху підприємця-мільярдера. Автор радить масштабно мислити, вміти захищатися від коливань вартості активів, максимізувати можливості вибору, вивчати потреби ринку, використовувати будь-які існуючі важелі впливу, покращувати місце свого проживання, розповідати про себе світові через зв'язки з громадськістю та маркетингові кампанії, завжди виконувати власні обіцянки та уміти давати відсіч.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що громадяни ФРН відчувають більше довіри до французького президента Еммануеля Макрона, ніж до канцлерки Німеччини Анґели Меркель

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?