Київ під водою: опубліковані шокуючі відео затопленої дороги біля "Лівобережної"
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ під водою: опубліковані шокуючі відео затопленої дороги біля "Лівобережної"

Київ під водою: опубліковані шокуючі відео затопленої дороги біля "Лівобережної"
Джерело:  online.ua

Жителі Києва діляться в мережі шокуючими відео "потопу" в столиці, який виник в понеділок, 23 липня, після сильного дощу. На роликах зафіксовано затоплені вулиці поруч зі станцією метро "Лівобережна", по яких намагаються проїхати автівки та громадський транспорт, передає ONLINE.UA.

Води на дорогах було досить, щоб городяни вийшли "на риболовлю", про що свідчить одне з відео. Користувачі соцмереж обурені роботою дренажних систем, які потребують ремонту, а також жорстко критикують мера столиці Віталія Кличка.

"Ей, Клічко, харашо так поремонтували Лівобережку, да..цікаво через скільки потопів таких почне розвалюватись бруківка і прочіє красоти?", - написала одна з користувачок.

Відео - https://www.facebook.com/galina.molokoma

На іншому відео можна помітити киян, яких, здається, зовсім не засмучує ситуація, яка склалася в столиці. Вони намагаються зробити фото на фоні затопленої дороги, весело плескаючись у воді.

Відео - https://www.facebook.com/fomenko.andreу

Зазначимо, що в Києві вдень 23 липня очікується гроза, можливі град і шквали вітру 15-20 м/с.У цілому протягом понеділка у столиці буде мінлива хмарність. Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с. Температура – 23-25°.

Управління з питань надзвичайних ситуацій рекомендує при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше через сильні дощі ріка Сена в Парижі вийшла з берегів і затопила вулиці і залізничну лінію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?