Дуже хочемо реваншу: тренер Гассієва зробив гучну заяву після бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дуже хочемо реваншу: тренер Гассієва зробив гучну заяву після бою з Усиком

Дуже хочемо реваншу: тренер Гассієва зробив гучну заяву після бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Тренер Мурата Гассієва Абель Санчес заявив, що російський боксер хоче провести бій-реванш після поразки від українця Олександра Усика у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS), передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

Окрім того, він визнав закономірність поразки свого підопічного в бою проти українця.

"На жаль, бій розвивався не так, як ми розраховували. Олександр переграв Мурата. Давайте не будемо загадувати про подальші плани, нам треба проаналізувати цей бій, розібрати помилки, яких ми допустилися", – сказав він.

Абель Санчес підкреслив, що поразки – це також частина спортивної кар'єри його підопічного і Гассієв готовий працювати, щоб досягати успіхів.

"Мурат це розуміє і готовий багато працювати, щоб стати сильнішим. Він молодий, і у нього попереду буде ще багато важливих боїв. Одне можу сказати – ми дуже хочемо реваншу", - наголосив тренер.
Як повідомляв ONLINE.UA,  український боксер Олександр Усик (14-0, 11 КО) переміг росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. Переможець яскравого двобою Олександр Усик здобув чемпіонські титули WBA, WBC, WBO, IBF, а також кубок Мохаммеда Алі та чек на 10 млн дол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?