Заява Трампа неочікувано зупинила стрімке зростання долара
Категорія
Економіка
Дата публікації

Заява Трампа неочікувано зупинила стрімке зростання долара

Заява Трампа неочікувано зупинила стрімке зростання долара
Джерело:  Укрінформ

Заява президента США Дональда Трампа про завищений курс американської валюти зупинила стрімке зростання долара на міжбанку. На поточному тижні в Україні очікується незначне зниження курсу долара: він торгуватиметься поблизу відмітки 26,20 грн/дол, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

У щотижневому прогнозі форекс-компанії "Альпарі" зазначається, що долар торгуватиметься без особливих змін біля відміток в 26,20 зі схильністю до зниження до відмітки в 26 гривень за один долар. Євро не зможе здолати значення в 31 грн і плавно знижуватиметься до відмітки в 30,50 грн.

"На минулому тижні долар намагався вийти із сталого діапазону в 26,00-26,20 грн. Ринок відкрився на відмітці у 26,20, цього ж дня котирування гривні виросли до 26,17 на тлі продажів валюти експортерами. В наступні дні центральний банк почав брати активну участь у купівлі валюти, продавці стали її притримувати, що привело до зростання котирувань долара на міжбанку до більш високих відміток в 26,55 грн за один долар", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський президент Дональд Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?