Новий кліп епатажної Нікі Мінаж став хітом мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий кліп епатажної Нікі Мінаж став хітом мережі

Новий кліп епатажної Нікі Мінаж став хітом мережі
Джерело:  online.ua

Новий кліп Нікі Мінаж на пісню FEFE зібрав більше 7 млн переглядів за першу добу. Цю композицію відома американська співачка записала спільно з репером 6ix9ine (справжнє ім'я - Даніель Ернандес). Відео було опубліковано на офіційній сторінці музиканта на Youtube, передає ONLINE.UA.

У ролику артисти танцюють серед різнокольорових декорацій, їдять морозиво, демонструють свої численні прикраси, а також грають з водяними пістолетами й собачкою.

Окрім того, відомо, що сам репер 6ix9ine виступив співрежисером кліпу. Також над його створенням працювали TrifeDrew і Уілльям Ашер. А продюсерами ролика були Мурда Битц і Cubeatz.

Нагадаємо, Нікі Мінаж - американська співачка, виконавиця хіп-хоп-музики, справжнє ім'я Оніка Таня Мараж. Після укладення контракту з Young Money Entertainment Мінаж розпочала роботу над своїм дебютним альбомом Pink Friday, який вже в перший тиждень продажів потрапив на друге місце чарту Billboard 200. Мінаж стала першим артистом в історії, чиї сім пісень одночасно перебували в чарті Billboard Hot 100.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі Мінаж випустила новий кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?