Українці завоювали бронзу на чемпіонаті світу з фехтування
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українці завоювали бронзу на чемпіонаті світу з фехтування

Українці завоювали бронзу на чемпіонаті світу з фехтування
Джерело:  Укрінформ

23 липня українські шпажисти Богдан Нікішин та Роман Свічкар вибороли бронзові медалі чемпіонату світу з фехтування, що триває в китайському Усі, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Укрінформ".

Зазначається, що Нікішин поступився у півфіналі олімпійському чемпіону Рубену Лімардо з Венесуели (4:7), а Свічкар - французу Янніку Борелю (11:15).

"В 1/4 фіналу Богдан вибив з боротьби американця Кертіса Макдоуалда (15:10), а Роман - швейцарця Бенджаміна Штеффена (15:12)", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, Чемпіонат світу з фехтування — щорічне змагання, що організовується Міжнародною федерацією фехтування . Змагання проходять на рапірах, шпагах та шаблях. Перший міжнародний турнір з фехтування, організований Міжнародною федерацією фехтування, пройшов 1921 року в Парижі. Цей та подібні турніри були оголошені європейськими змаганнями, їх учасники були з різних європейських країн.

В 1937 році Міжнародна федерація фехтування надала турніру статус чемпіонату світу, одночасно визнавши чемпіонатами світу турніри, починаючи з 1921 року. Чемпіонати проводилися щорічно за винятком років, що випадають на Олімпійські ігри. Олімпійські змагання зараховувалися як чемпіонати світу відповідного року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ольга Харлан перемогла на етапі Кубка світу в Мексиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?