Трамп похвалився, що не поступився Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп похвалився, що не поступився Путіну

Трамп похвалився, що не поступився Путіну
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що в ході переговорів з російським президентом Володимиром Путіним не робив йому поступок ні в чому.

Про це він написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Коли ви чуєте, як негативно у фейкових новинах говорять про мою зустріч з президентом Путіним, що я у всьому йому поступився, пам’ятайте, що я не зробив жодної поступки, ми просто говорили про майбутні вигоди для обох країн"- написав голова Білого дому.

Окрім того, він підкреслив, що  мав дуже добру розмову з очільником Кремля.

Зазначимо, нещодавно американський лідер Дональд Трамп заявив, що помилився під час виступу на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, коли говорив про те, що Росія не втручалася у президентські вибори 2016 року.

Голова Білого дому різко змінив риторику після критики з боку республіканців і демократів. Трамп заявив, що обмовився і насправді він погоджується із висновками американських спецслужб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетні американські політики та дипломати розкритикували виступ глави Білого дому Дональда Трампа на прес-конференції у Гельсінкі після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?