Це атака на ЄС: Німеччина відреагувала на заяву про революцію в Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Це атака на ЄС: Німеччина відреагувала на заяву про революцію в Європі

Це атака на ЄС: Німеччина відреагувала на заяву про революцію в Європі
Джерело:  online.ua

Влада ФРН назвала плани колишнього радника президента США Стіва Беннона впливати на європейські вибори 2019 року "лобовою атакою на ЄС", передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Депутат від соціал-демократів і міністр з європейських питань Майкл Рот підкреслив, що Європа повинна боротися зараз, "з хорошими аргументами, впевненими і правдивими".

"Євросоюз не повинен боятися націоналістичних кампаній, якими пан Беннон хотів би змусити Європу встати на коліна ... наші цінності сильніші його ненависті і його брехні", - додав політик.

Флоріан Хан з Християнського соціального союзу вважає, що загроза впливу Беннон на європейських виборах повинна бути "сприйнята всерйоз". Він підкреслив, що весь блок повинен залишатися пильним проти будь-якого неприпустимого зовнішнього втручання у вибори.

"Вільні демократи" також розкритикували Беннона, називаючи його плани "лобовою атакою на ЄС і європейські цінності".

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній старший радник Дональда Трампа Стів Беннон має намір створити фонд для фінансування правих популістів, що спровокує початок "правої революції" в Європі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?