Кремль заплатить: США розповіли про основну місію у відносинах з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль заплатить: США розповіли про основну місію у відносинах з РФ

Кремль заплатить: США розповіли про основну місію у відносинах з РФ
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що головна місія адміністрації президента Дональда Трампа у відносинах з РФ полягає у тому, щоб змусити Кремль заплатити за свої дії, а також зупинити підрив демократії у світі, передає ONLINE.UA з посиланням на CBN.

Він підкреслив, що існує довга історія, десятиріччя зусиль з боку РФ, спрямованих на підрив західної демократії, а також додав, що тривалий час це робив Радянський Союз.

"Я не очікую, що це зупиниться. Місія нинішньої адміністрації полягає в підвищенні ціни за дії Росії таким чином, щоб спробувати стримати їх.Ми дивимось з відкритими очима на зусилля РФ підірвати західну демократію. Ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб зупинити їх", - сказав Помпео.

Держсекретар наголосив, що діюча адміністрація США є надзвичайно жорсткою по відношенню до РФ.

"Ми пишаємося цим, і я впевнений, що ми продовжимо робити це", - заявив Майк Помпео.

Голова Держдепу зауважив, що російська поведінка все ще залишається такою, що не відповідає хорошим відносинам між США і РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході телефонної розмови з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим державний секретар США Майк Помпео звинуватив владу РФ у порушенні домовленостей щодо Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?